20. 12. 2020
Výhody kombinovaného sporáku
Kombinovaný sporák spojuje výhody plynových hořáků a elektrických varných desek pro přípravu různých pokrmů. Díky elektrickým, plynovým nebo indukčním komponentům vám umožní vařit hned na několik způsobů.
- Plynové hořáky jsou vhodné pro rychlé vaření a smažení.
- Elektrická varná deska je vhodnější pro přípravu pokrmů, které je třeba vařit. I když je vypnutá, udržuje určité teplo, které umožňuje udržovat pokrmy teplé.
- Sklokeramické desky se ohřívají velmi rychle a jsou opravdu elegantní. Při použití pouze potřebné energie umožňuje na této úrovni velkou úsporu. Pomáhají také udržovat pokrmy teplé.
- Elektrická trouba je snadno použitelná. Protože je trouba napájena elektřinou, pomáhá kontrolovat přípravu pokrmů v troubě. Snadněji se udržuje díky katalytickému čištění, které automaticky odstraňuje přebytečný tuk.
- Pyrolýzní pec je součástí některých plynových sporáků. Její výhodou je snadné čištění, protože tuk se vysuší a přemění na prach.
Cena kombinovaného sporáku
Kombinovaný sporák je levnější a dostupnější než jiné typy sporáků, přestože jsou u něj k mání mnohé praktické a užitečné funkce, jako jsou časovač, programování a podobně.
Kombinovaný sporák také dává prostor pro multifunkční přípravu oběda. Potřebujete vařit a péct dohromady? Nemusíte používat dva spotřebiče. Jednoduše budete na plotýnkách nebo desce vařit třeba polévku a brambory – a v troubě péct kuře. Jak jednoduché!
Tak přejeme dobrou chuť.